İçerenköy Mah. Rakkas
Sok. No:7 Dükkan 2
Ataşehir/ İSTANBUL
Pazartesi-Cuma
Sabah 08:00
Akşam 19:00
 
 
 
 

HİZMETLERİMİZ

SPLİT KLİMA SİSTEMLERİ SATIŞ

Klima cihazları günümüzde, evlerimizin, restoranların, kafelerin, ofislerin konfor amaçlı soğutma ve hatta ısıtma ihtiyaçlarını karşılayan en önemli üründür. Değişen ve gelişen teknoloji ile birlikte, enerji verimliliği son derece yüksek ürünler üretilmekte ve bu ürünler gerek yerli gerekse yabancı firmalar tarafından Türkiye pazarına da sunulmaktadır.

BATU KLİMA olarak 21 senelik tecrübemiz ve geniş ürün yelpazemizle, ihtiyaçlarınıza en doğru çözümleri üretiyor ve size en doğru ürünü sunuyoruz.

Fiyat teklif ve keşif hizmeti için info@batuklima.com.tr adresine mail atabilir veya 0216 469 22 49 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

VRV SİSTEMLERİ SATIŞ ve UYGULAMA

21 Yıllık deyimimiz MITSUBISHI HEAV, VIESSMANN, MİDEA gibi güçlü markalarımız ile birlikte VRV/VRF ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri üretiyoruz ve ekibimizle birlikte sistemlerin sahada uygulaması da gerçekleştiriyoruz.

VRV/VRF sistemleri ihtiyaçlarınıza yönelik olarak projelerinize info@batuklima.com.tr adresine mail atabilir ve bizimle 0216 469 22 49 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

VRF ürün kataloglarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz

KLİMA SERVİS HİZMETLERİMİZ

21 yıllık tecrübemiz, TSE belgeli kaliteli hizmetimiz ile klima servis ihtiyaçlarınızda da yanınızdayız. Alanında uzman ekibimizle, klima cihazlarınızın bakım, arıza giderimi, montaj ve revizyon ihtiyaçları için bizi arayabilir ve servis desteği talep edebilirsiniz.

BAKIM SÖZLEŞMESİ HİZMETLERİMİZ

Klima cihazları ilk günkü verimliliklerini korumak ve tam performansta çalışmak için düzenli bakıma ihtiyaç duyarlar.

Bundan da önemlisi klima sistemlerinin düzenli olarak bakımının yaptırılması kullanıcı sağlığı açısından da son derece gereklidir.

Firmamızla iletişime geçerek, kullanmakta olduğunuz gerek iklimlendirme ürünlerinizi (klima, VRF, havalandırma sistemleri vb.) avantajlı fiyatlardan bakım sözleşmesi kapsamına aldırabilir ve bir çok kolaylıktan faydalanabilirsiniz.

Bakım sözleşmesi kapsamında sunduğumuz avantajlar.
Bakım periyodları ihtiyaca göre önceden belirlenir.
Kapsama göre ücretsiz servis hakkınız bulunur.
Sözleşme boyunca sabit fiyat garantisi sunulur.
 
Pazartesi-Cuma
Sabah 08.00 - Akşam 19:00

BATU Klima Servisi

Tel : (0216) 469 22 49

E-Posta : info@batuklima.com.tr

Adres : İçenköy Mah. Rakkas Sok. No:7
Dükkan 2 Ataşehir/İSTANBUL

2021 BATU Klima San. Tic. Ltd. Şti.