İçerenköy Mah. Rakkas
Sok. No:7 Dükkan 2
Ataşehir/ İSTANBUL
Pazartesi-Cuma
Sabah 08:00
Akşam 19:00
 
 
 
 

HAKKIMIZDA

Kalite ve özveriden doğan profesyonel çözümler...

Batu Klima, iklimlendirme ve klima alanında yenilikçi çözümleri kullanıcılarıyla buluşturma hedefiyle 1999 yılında kuruldu. Dürüstlük ve şeffaflık ilkesi çerçevesinde profesyonel çalışma anlayışı ve kaliteli hizmet prensibiyle ilerledi. Batu Klima günümüzde VRV klima, Split Klima ve Multi klima sistemlerinin projelendirilme ve satış aşamalarını gerçekleştirmektedir. Satış sonrası hizmet kalitesiyle de etkin bir biçimde faaliyet göstermektedir.

Uzman kadro ve 21 yılı aşkın köklü deneyimlerin buluşması!

Batu Klima 2002 yılında edindiği TSE-12850 Standart Belgesi ile hizmet kalitesindeki yetkin duruşunu tescil ettirmiştir. Bireysel ve kurumsal tüm çalışmalarında hem satış hem de satış sonrası süreçte destek sunmaktadır. Geçmişte ünlü markaların (Panasonic, Mitsubishi Electric) yer aldığı müşteri portföyüne günümüzde de lider isimleri (Fujitsu, Midea, Viessmann, Mitsubishi, Heavy-York) dâhil ederek ilerlemektedir.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve mutlak başarı...

Alanında uzman kadrosu ile beklentilere uygun çözümler üreten Batu Klima, kullanıcıların gereksinimlerini güncel ve teknolojik yeniliklerle taçlandırmaktadır. Köklü deneyimlerini güven odaklı çalışma stiliyle harmanlarken, çözüm ortağı olduğu uluslararası markalarla gerçekleştirdiği iş birliği ile başarı yolculuğunu etkin bir biçimde sürdürmektedir.

Eksilmeyen güveninizle, daima daha iyiye...

BELGELERİMİZ

 
Pazartesi-Cuma
Sabah 08.00 - Akşam 19:00

BATU Klima Servisi

Tel : (0216) 469 22 49

E-Posta : info@batuklima.com.tr

Adres : İçenköy Mah. Rakkas Sok. No:7
Dükkan 2 Ataşehir/İSTANBUL

2021 BATU Klima San. Tic. Ltd. Şti.